Mariëtte heeft sinds 2006 haar eenmanszaak Tet à Tête.

Hierbij adviseert zij op persoonlijke wijze, tête à tête, haar klanten bij hun aankopen van Nederlands hedendaagse figuratieve kunst. Dit doet zij in opdracht of door eens in de twee jaar grote overzichtstentoonstellingen te organiseren. U kunt hier alle informatie over vinden op haar website www.tetatete.nl

Haar kracht is de tentoonstellingen liefst in een huiselijke omgeving plaats te laten vinden, waardoor de Kunst en de kunstenaar voor haar gasten laagdrempelig en benaderbaar worden.

 

Tijdens de tentoonstellingen organiseert Mariëtte diverse bijzondere en ludieke lezingen waarbij de kunstliefhebbers, omringd door de Kunst, prachtige en inspirerende verhalen horen. Zo is ook Esther Aardewerk, mede-eigenaar van A. Aardewerk Antiquair en Juwelier, één van haar gastsprekers tijdens een tentoonstelling geweest. Dit heeft erin geresulteerd dat Mariëtte sinds 2014 de familie Aardewerk assisteert op hun stand tijdens de Antiek en Designbeurs PAN Amsterdam en de internationale Kunst en Antiekbeurs TEFAF in Maastricht.

 

Mariëtte is tevens één van de initiatiefneemsters van de nationale kunstclub Ladies Art. Deze actieve damesclub bezoekt vele nationale en diverse internationale tentoonstellingen, kunstenaars, musea, films, theaterproducties en alles wat maar verbonden kan worden aan het woord KUNST.

Sinds onze jongste jeugd zijn wij aan elkaar verbonden doordat wij samen met nog zes andere zussen in een samengesteld gezin zijn opgegroeid. Een echt ondernemersgezin! Wij hebben het zelfstandig ondernemerschap van huis uit mee gekregen met als resultaat dat het grootste deel van onze zussen zelfstandig ondernemer is geworden. Kwaliteiten die wij allen in onze diverse bedrijven nodig hebben zijn: creativiteit, groot empatisch vermogen, punctualiteit, flexibiliteit, initiatiefrijk, groot verantwoordelijkheidsgevoel en natuurlijk het organisatietalent. Naast deze onontbeerlijke kwaliteiten vormen wij als familie een enorm netwerk en kunnen indien gewenst rekenen op elkaars expertise.

 

In 2015 zijn wij gevraagd om samen een groot en stijlvol evenement te organiseren. Naast het feit dat dit een enorm succes was, gaf ons dit zelf dermate veel plezier en energie, dat wij besloten hebben onze beider zelfstandige activiteiten en krachten in ARTH EVENTS te bundelen. Mariëtte creatief en Vanessa zakelijk. Kortom zakelijk creatief!

Wie zijn wij?

Mariëtte Mullié-Bastert
Vanessa Tulleken-de Jong Luneau

Vanessa heeft na haar opleiding PR Marketing in diverse functies gewerkt binnen het bedrijfsleven. Sinds 2004 is zij zelfstandig aan de slag met Buro Luno Management Support. Bij diverse opdrachtgevers geeft zij ondersteuning aan projecten en management.

De opdrachtgevers van Buro Luno zijn zeer divers zoals aannemers, advocatenkantoren, verzekeringmaatschappijen en private equity bedrijven.

 

De kracht van Vanessa is schakelen tussen mensen en bedrijven en zich als een kameleon aanpassen aan de omgeving waar zij op dat moment werkzaam is.

Door haar organisatorische vermogen heeft zij diverse evenementen georganiseerd voor haar opdrachtgevers zoals jaarlijkse aandeelhoudersvergaderingen, informatiebijeenkomsten, bedrijfsuitjes en bedrijfsborrels.

 

Buiten haar werk als Buro Luno is Vanessa ook actief als vrijwilliger op school en op de hockeyclub, waar zij vaak een schakelrol vervult.