top of page

Wat doen wij?

 

Arth Events maakt van iets bijzonders iets unieks. Wij verzorgen op maat gemaakte, kleinschalige evenementen voor zowel zakelijk als privé met Kunst en Cultuur als rode draad met maximaal 200 personen. Zo kunt u denken aan jubilea, fondsenwervingen, diners, partnerprogramma's, ontvangsten, heidagen en gezellige teamtripjes.

 

Dit alles in overleg met u. Enkele voorbeelden vindt u hieronder kort uitgelegd.

Een typisch damesprogramma:

 

Rondrit door Amsterdam met oude museumtram onder het genot van een koffie met iets zoets. Men wordt afgezet in de buurt van het Tassenmuseum op de Herengracht.

 

Na een rondleiding is daar een lunch in een stijlkamer van het museum met een ludieke lezing aangepast aan de gasten.

 

Wij hebben een groot en divers netwerk wat betreft lezingen.

Een recent voorbeeld is de lezing van Lizette Kruyff en Cees Holtkamp. Samen hebben zij het boek “Oranje Toetjes” geschreven en kunnen hier smakelijk over vertellen.

ARTH EVENTS op TEFAF Maastricht

Op unieke wijze zijn onze gasten in de zes toonaangevende Nederlandse stands ontvangen. De antiquairs en bevlogen experts hebben ieder in hun eigen vakgebied onze gasten weten te boeien en verrassen.

"Thank you very much for the invitation and the organization of yesterdays visit to TEFAF. I enjoyed it a lot, and it was also very nice to look at all the brochures you collected for us when I came back home. The day was a “bath” of beauty and sensitivity, and that’s something that always nurtures the soul."

 

ARTH EVENTS ontvangt:
Arno Verkade;

Directeur Christies Nederland en Duitsland

 

Is de waarde van een veilingstuk altijd reëel?

Hoe wordt de waarde van een veilingstuk bepaalt?

Drijft de naam Christie’s de waarde op, is de prijs bepaalt door het fameuze kunstwerk of wordt dit veroorzaakt door de hebzucht van de mens? Waar ligt de grens tussen geld en kunst?

 

Arno Verkade, Directeur van veilinghuis Christie’s vertelde in een fascinerende lezing de geheimen van een internationaal veilinghuis aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Maartje Smeenk - Smeenk PA's:

Gisteren inspirerende presentatie bijgewoond van Arno Verkade, MD Christie's Germany & NL, over internationale waardebepaling. Was top! Met dank aan Arth Events, Mariëtte Mullié-Bastert en Vanessa Tulleken!

ARTH EVENTS

ontmoet

Paul Rem

Een rondleiding van Paul Rem tijdens een speciale, zeer boeiende rondleiding, in de door hem zelf samengestelde tentoonstelling; Anna Paulowna, Kleurrijke Koningin op Paleis Het Loo.

"Wat hebben we een geweldige middag gehad! de organisatie was perfect."

"Was weer een fantastische dag! Dank voor het regelen."

bottom of page